fbpx

Usein Kysytyt Kysymykset

Voita ilmainen Hetta-Pallas vaelluspaketti! Arvo 350€!

Usein Kysytyt Kysymykset

Tärkeimmät varusteet, jotka tarvitset ovat teltta, makuupussi sekä rinkka.

Tarvitset myös tunturivaellukseen soveltuvat kengät sekä ruoanlaitto välineet. Lisäksi tarvitset vaellukselle soveltuvan vaatetuksen, johon kuuluu muun muassa aluskerrasto, välikerrasto sekä veden- ja tuulenpitävä kuorikerrasto. 

Saat meiltä listan tarvittavista varusteista sekä vinkkejä mistä näitä voisi hankkia. Suurin osa tai jopa kaikki tarvittavat varusteet sinulla saattaa olla jo ennalta.

Lapin vaelluskohteet ovat lähtökohtaisesti haastavampia kuin Etelä-Suomen vastaavat. Ei aina niinkään maaston takia vaan ilmaston, joka asettaa haasteita varusteille. Lisäksi onnettomuuden sattuessa avun saaminen paikalle kestää huomattavasti kauemmin, kuin Etelä-Suomessa.

Suosittelemme aikaisempaa vaelluskokemusta, tai että lähdet Hetta-Pallas vaellukselle jonkun kokeneemman seurassa. 

Jos sinulla on kuitenkin jo jonkin verran kokemusta vaeltamisesta, niin ensimmäiseksi Lapin vaelluskohteeksi Hetta-Pallas reitti sopii erinomaisesti.

Hetta-Pallas reitti on yhteensä noin 55km pitkä ja se nousee usein korkealle tunturiin ja laskee alas kuruihin. Reitti asettaa haasteita vaeltajan fyysiselle kunnolle. Ennen lähtöä kannattaa tuntea omat fyysiset rajat, jotta voimat eivät lopu kesken vaelluksen. 

Minimi osallistujamäärä retkillemme on 3 henkilöä. Voit halutessasi kuitenkin varata retken yhdelle tai kahdelle henkilölle maksamalla verkkokaupassa retken kolmelle henkilölle ja ilmoittamalla lisätiedoissa, että retkelle osallistuu vain 1 tai 2 henkilöä. Tässä tapauksessa saat extrana VIP lounaan.

Noudatamme kaikkia viranomaisten antamia ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. 

Lisäksi noudatamme seuraavia toimenpiteitä:

  • Päivittäinen asiakkaiden kuljettamiseen käytettävän auton sisätilojen desinfiointi.
  • Käsidesiä saatavilla autossa sekä retkillä.
  • Kasvomaskeja saatavilla halutessa.
Jos sinulla on muita kysymyksiä, niin lähetä viestiä osoitteeseen